and live by the riveeeeer ooh


heippatihei! otsikko on taas jostain, mikä mulla soi päässä. The Clash - London calling on kappaleen nimi ja jätkät laulaa sen aika kivaisasti, joten kuunnelkaa. Renkuttaa ja toistaa itseään päässä, varoitan. Ja sitten asiaan! Mun viikko ei ollut hääppöinen, päällepäin jäi ehkä enemmän negatiivista kuin mitään hyvää, mitä nyt ne muutamat tunnit koulun kirjastossa väsäämäss Iso-Britannian mantsanesitelmää ja pyöreä kymppi äikänesitelmästä maanantaina. Ei mitään mainittavaa, erityistä, kummallista, spesiaalia. Kyllästyttää kaikki ihan juuri nytkin. Mulla on käpy perseessä.

Mut hei, sitten jotain positiivista! Viiskytkuuspäivää, lalala, on se nyt vähemmän kuin kuuskyt tai vähemmän kuin enemmän. Se on sopivan verran, kolme ja puoli viikkoa koulua ja lisää käpyjä perseessä koska hammaslääkäri, mutta onhan meillä tiedossa itsenäisyyspäiväjuhlatkin johon väsätään ihana esityskin draamaryhmän kanssa, lalala. Että ehkä tää aika tästä vois viipottaa eteenpäin ihan seminopeesti, olettaisin ainakin. Ja toivoisin. Sit tulis perjantai kolmastoista ja rahat palaa ilmoille ja mä nään torneja ja ihmisiä ja kameroita ja vaatteita ja en nää mitään muuta kuin ne kuusi kirjainta. L O N T O O. Hiiiiihiii! Tosin se on yhtä nopeasti ohikin kuin se koskaan ehtii alkaakaan. Sitten vaan seuraavaa reissua suunnittelemaan, eix se nii mee? :---------D Äiti ei ehkä tykkää, nooo..... jajajaa, hyvää perjantai-iltaa, mä vaan lagailen ja sillee. Mut seki on iha ok. puss, iraaa

2 kommenttia:

vapey kirjoitti...

Oii vähän tykkään tosta bloginnimestä ♥ ja noi kuvat on ihania, matkakuume welcome back...

prinsessattomuus kirjoitti...

oi kiitoksia! hihihi, ei kai, mä kohotan kaikkien matkakuumeen kolmestakymmenestäkuudesta yli neljäänkymmeneen asteeseen! hihii! :------)