raitapaitalauantai ja punaset farkut


heyyyy! mulla on nyt tullu joku uus ihana kiintymys raitapaitoihin!! Plus että punasetkin farkut on tosi kivoja, omani ostettu joskus tallinnasta kolmellakymmenellä vironrahalla, ahihiiiiiiii!
Mä aloin tässä muuten miettiä, että haittaako teitä nyt ihanihankamalasti jos blogi alkaa lipsua pikkasen aiheen ohi? No, ei se mua ainakaan haittaa, mun blogihan tää on. Mutta jos te ootte täällä lähinnä aiheen ja lontooidean perässä, hapuilemassa sitä ja juttuja siitä niin ok, mä en varmaan ikinä lakkaa rakastamasta lontoota kaupunkina tai nimenä tai minään muunakaan, mutta tähän blogiin mahtuu nyt myös jonkun verran muutakin. Tyyliä, kuvia, ajatuksia, pyyyyörteitä elämässä ja kaikkea. Mitä ikinä nyt voikaan tapahtua.
mullaonhirveetpaineetkoskaää, heipppppa! ira
heihupsis melkeen unohdin: tunnin päästä viiskytneljäpäivää! Enx ookki ihana? (;;;

5 kommenttia:

Janni kirjoitti...

kiva blogi sulla (:


http://diary--life.blogspot.com/

Elina kirjoitti...

Sun banneri on tosi hieno, tykkäsin taustastaki enen ku huomasin oikeassa laidassa hienoisen sauman... Saatkohan sinä korjattua sen? (Valokuvataustat on kamalia, tappelen edelleen omani kanssa :D)

prinsessattomuus kirjoitti...

janni: kiitoksia paljon!
elina: tack so mycket sullekin :----) miks mä en vaan näe mitään saumaa? :o

saana kirjoitti...

sulla on ihanan erilainen blogi! teema on tositosi kiva :) ulkoasu on hieno ja tarpeeks selkee. tykkään tästä blogin fiiliksestä. kuvat on kivoja:)

prinsessattomuus kirjoitti...

saana: kiitoksia paljon! mä jos kuka haluan pysyä pikkusen kauempana massavirtauksista! :----)