Sulkekaa mut laatikkoon tai tuun hulluks

heipati hei! 61 päivää, lalalala, okeimitä. Koulupäiviäkään ennen synttäreitä tai joululomaa ei oo kun tasan 23, kakskytkolme, kaksikymmentäkolme, kaksikolme, ainoostaan niin vähän. (ja pahin vasta edessä: koeviikot!!) Onneks, mä todellakin olen taas loman tarpeessa vaikka eihän siitä montaakaan viikkoa ole kun syysloma vasta pyörähti käyntiin. Nyyhkis.

Mitä te toivotte joululahjaksi? Mä toivon... tättärää, listan kärjessä rahaa Lontoota varten! (se on periaatteessa mun lahja, synttärit nimittäin 21.12, siitä jouluun kolme päivää lalala). Mut kaiken sen rahan lisäks toivon mm. Nirvanan levyä, uutta pyjamaa, kirjoja, printtipaitoja, sisustusjulisteita ja uuden kännykän. Oh soo simplee. Ja toivoisin kans Suosikkia kuudeks tai kahekstoista kuukaudeks - tänäänkin raatelin koulusta sanomalehtiviikkojen kunniaksi saadun suosikin. Tai itse asiassa en raadellut. Tässäpä näette, mikä oli lopputulos. (----;


Se on siis korulipas! Vaikka nuo nurkat vähän lähtee irti (fffuuuu paperiliima), niin musta toi on itse asiassa onnistunut. Mun tyylinen, tosi jees.

Mut nyt taidan jatkaa... jotain. Mitä mä ees olin tekemässä? Dääm! :-------D Okeiokei, oon tulossa hulluks, 61 päivää lontooseen, se on niiiiiiiiiin pitkä aika, mutta loppujen lopuks ollaan jo niin todella voiton puolella, ajatella nyt; neljä ja puoli viikkoa koulua, 23 koulupäivää, joululoma ja uusi vuosi menee kuitenkin nopeasti ja silleen. Okeiokeimoikka xoxo hullu ira

5 kommenttia:

Ninja kirjoitti...

oo tiiän tunteen, mun synttärit on 20.12. ^^ oon kade kun pääset lontooseen :c

Vilja kirjoitti...

Ihana blogi sulla♥ Vois liittyä lukiaksi.


(Gosussa: Rakastunut...)

prinsessattomuus kirjoitti...

ninja: älä suotta ole kateellinen, sunkin aikas tulee vielä joskus! ;----)
vilja: kiitos paljon! tervetuloa lukijaksi vain, otan sut sydämellisesti vastaan! ♥

Ninja kirjoitti...

erityisesti pännii kun oisin päässy sinne ens kesänä, mut kun olympialaiset hinnat pompahtaa pilviin, eikä äiti suostukkaan sit lähtee :s nojoo vielä joskus!!!

prinsessattomuus kirjoitti...

ouuh! toisaalta ymmärrän sun äitiäs, toi on niin totta. yks lontoolainen bloggarikin kirjotteli blogissaan, että tahtois lähtee kesäks pois. jumalaton määrä ihmismassaa vyöryy siellä, hinnat pilvissä, hotellit täynnä, koko kaupunki on kun joku hullujen keskus. hrr! onneks me mennään jo heti tammikuusta.