Ok, näin tää menee (turhaa saarnaa elämästäni)

Olen ira, Lontoota rakastava nuorineiti, senhän te kai jo tiesittekin. Olen perheen ainoa lapsi, lemmikkejäkään ei löydy, oma huone, ei ruoka-allergioita, kavereita, kirjoittaminen elämä ja niin edelleen. Blaa, blaa, blaa. Nyt mä kerron teille olennaisen. Mä olen sisäoppilaitoksessa Suomen rajojen sisäpuolella. Tässä siis syy, miksi mä en postaa arkisin - mulla ei ole mahdollisuutta olla omassa rauhassa miettimässä sanavaihtoehtoja tai kuvia, sillä vihaan niitä katseita, joita ihmiset suuntaavat ruutuuni. "Mikä toi on." En mä jaksa mitään selittää, oma datausrauha sen pitää olla - ja ihan oikeasti. Nyt mä istun puolityhjässä kirjastossa kolmen muun ihmisen kanssa - frendi nauraen sekoilee äitinsä Saksaan (valinnaisaineeni, argh) liittyvistä seinäkirjoituksista ja nuo kaksi muuta vain pysyvät melkein vaiti muutamien metrien päässä. Tässä on siis kohtalainen yksityisyys - yleensä mä en edes harrasta kirjasto- / tietokonevuoroja.

Jos teitä mietityttää nää jutut, kysykää rohkeasti, lupaan vastailla viimeistään sitten perjantaina kun saan oman näppiksen polttelevien sormien alle. Tää on siis tosiaan sisäoppilaitos, asun täällä viikot, viikonlopusin bussilla nelkyt viis ja päälle minuuttia kotiin ja maanantaina takaisin. Lomat himassa samalla tavalla kun kaikki viikonloputkin. Kahdeksan tunnin työpäiviä, ammatillisia aineita, oaah, tää laitoselämä on kyllä aika pyöritystä toisinaan. Mut nyt hei, fiilistelyks mennää!
TAMMIKUU 13. PERJANTAI! OOOOOOH, LONDON IS SOOOO CALLING MEE! En malta oottaa oikeesti kuolen, mun ruumis lahoaa tähän keskelle valtatietä ja vain ohut valokiila valaisee innosta kurttuun kasaantunutta ruumista......... husidfjhbn!! :-----) Mä pääsen taas Lontooseen ja te saatte maistella ja fiilistellä kuvia! Tosin nyt tää on aika lailla erilaista, koska viimeks lähettiin viikon varotusajalla. Äiti ei edes aluks suostunu mihinkään Lontoonkaltaseen, mut sit yks aamu se soitti, kun olin iskällä. "Mä katoin vähän noita Lontoon hotelleja ja löysin pari tosi kivaa. Miten olis ens viikon sunnuntai?" Odotusaika (j00h olen raskaana eikU!1!) olis siis päälle kaks kuukautta. Okei, kyllä mä kestän, te ootte mun tukena ja intona ja kaikkena inspiroivana lähteenä! KAKSI LUKIJAA JA PIILOSTALKKERIT. Tykkään teistä hurrrrrrrrjasti!
Okei, oon puhunu liikaa. Sydämiääää ja keksejä ja terveisiä laitoksesta ja sillee, ira!

Ps. hirttäkää koulun koneet, ne ei antaneet edes kuvia lisätä. Damn. Mutta niiiiiin osuva teksti tälle hetkelle on

FUCK THIS SHIT, I'M GOING TO LONDON
!!1 kommentti:

Emmu kirjoitti...

Epistä >:D