Madame Tussaudsin vahakabinetti!

Älkää ikinä ikinä ikinä Madame Tussaudsin vahakabinettiin mennessänne olko niin tyhmiä, että nousette Marylebonen metroasemalta, vilkuilette tyhmännäköisinä ympärillenne ja kaivatte vielä kartan esiin kysyen, missä vahakabinetti on. "Äiti, se on tien toisella puolella." Oh fail! ♥
Kokemuksena vahakabinetti oli upea! Hahmot näyttivät niin aidoilta, joten niiden kanssa saatiin ikuistettua monet kivat kuvat. Liput me varattiin ennakkoon, hinnasta mulla ei ole tietoa, mutta olisko ollut kolmekymppiä (arviolta) per henkilö. Meidän ennakkovaraukseen sisälty sisäänpääsy sekä 4d-elokuva joistain ihmeellisistä supermiehistä. Siihen palatakseni myöhemmin!


Oltiin siellä noin puoli tuntia avaamisen jälkeen, puoli yhdeltätoista (?). Jonoa oli jo jonkin verran, sillä me ei tilattu jonon ohi - lippuja. Joten siihen perälle vaan! Jonotus kesti arviolta puoli tuntia ja ennen vahakabinettiin pääsemistä meidän laukut tarkastettiin. Joku turvatarkastusrutiini, veikkaan. Ostettiin viidellä punnalla sellainen kuvalehtinen, missä oli kartta ja kerrottiin niistä eri saleista ja henkilöistä kaikennäköistä. Myös juuri Lontoon kabinetin historiakin tuli aika lailla selväksi!Siellä me sitten kierreltiin, haltioituneina ja ihmismassan mukana, meinasin hukkua siihen kun mutsi tahtoi kuvan Bradista ja Angelinasta, irvistin somasti Michael Jacksonin vierellä ja Robert Pattinsoniin oli niin pitkä jono etten edes viitsinyt vaivautua. Siellä oli kuulemma Justin Bieberkin, mutta sääli vain - mä en sitä nähnyt. :-----D
Ympäri ämpäri, kuvia, naps, naps, naps. Jossain puolenvälin paikkeilla tulee pikkaisen vaihtelua: Scream - polku aitoine, taitavine näyttelijöineen ja pelästytyksineen. Tuli ihan ala-aste mieleen. Hyvin naamiotu, aidot näyttelijät ja mä ja äiti siellä jonon kärjessä. Muutamia kertoja pelästyin, mutta loppujen lopuksi se oli hauska ja kiva juttu! Lalala. Siitä tykkäsin siis kovasti!


Kun polut ja vahanukenvalmistusosastot olivat käyty, päästiin neljädeeteatteriin ihailemaan supermieselokuvaa! Se oli todella mahtava, tuolit keikkuivat ja jostain sieltä suihkutettiin ohuesti vettä meidän kasvoillemme kun joku pääsankareista aivasti. Tuntui kuin olisi ollut mukana - piti sulkea silmät kun kivenmurikat syöksyivät lähes naamalle, samaten kuten ilkeät ötökät ja piikit. Hyyyi, mutta jeee!


Tässä oli siis surkea selostus lähimuistini perukoilta, heinäkuulta, lallaalaa. ♥ Ja tehän toivoitte enemmän omia kuvia, tässä niitä oli aika montakin (kaikki kuvat siis (c) minä, kopiointi tekijänoikeusrikos ja muuta paskaa) ja tämä saattoi vähä niinkuin olla matkavinkkauskin Lontooseen haaveileville! xoxopussauslove mitä, ira.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivoi kuvii! :-)

ira kirjoitti...

hei kiitti liikaa! pus

Emmuu kirjoitti...

Awsawsawsaswawswswawswsawawswaswsawaswawawaswaswaswaswaswaawswwaswaw ♥__♥

prinsessattomuus kirjoitti...

awawawawa ♥

Anonyymi kirjoitti...

Itekki kävin tuol huhtikuussa, joo oli pakko kertoo, ku satuin lukemaan tän :D:D:D jaja JB oli siel samas paikas ku MJ, mut siel vasemmalla päi vähä ;)

prinsessattomuus kirjoitti...

anonyymi: kiva! mua oikeesti vituttaa etten nähny sitä, olisin vaan halunnu nähä sen koska... se on bieber. jee, baby baby baby ooh ja niin edelleen :------D mj:n ympärillä tosin parveilinkin aika kauan, hups.