CHECK OUT MY LONDON STYLE

moikka! Miten voikaan saada rahaa tuhlattua niin paljon niin lyhyessä ajassa, oih, Lontoo! 10.7 - 15.7 - rahat paloivat loppuun, ihan kun ne olisi lennätetty valkosten kyyhkysten kaltaisina ilmaan palamaan. Kaikkea ihanaa, liikaa ihanaa ja harmi kyllä ohesta puuttuu Primarkin kahdentoista punnan harmaat farkut ja kiss therapy - merkin ihana harmaa, yksinkertainen pusero (neljäkymmentä puntaa), rakkaus. Mutta hei, nauttikaa, tässä teille vähän LONTOONMAKUA! 


I ♥ London on tottakai jokaisen turistin pakkohankinta. Näitä saa jokaisesta kadunkulmasta, niistä nukkavieruista turistikaupoista, joista mukaan takertui myös esimerkiksi metromukeja ja tuliaisia. Itse maksoin tästä 12,90 puntaa, muistaakseni, mutta jostain sen saattaa saada tasan kymmenellä punnalla! Me likeeey!


Ihastuin printtiin ja maksoin harmaapaidasta noin 20 puntaa. Jollei joku saa selvää printistä: LOVE HURTS ja minni lyömässä voimikkiparkaa. Vastustamaton, Lontoon lempparikaupastani! (jonka nimeä en 666 muista!!!)


Buddy and friends, jotenkin ihan älysöpö ja vastustamaton, Spitafieldsin markkina-alueelta n. kahdellatoista punnalla. Ihanan yksinkertainen printti, sellaisia mä rakastan ja jotenkin tunnelmallinen vaikka siinä ei olekkaan mitään... tunnelmaa.


Tässä on siis esittelyssä toi lyhyt mikkihiirihuppari!! Se on ylisöpö, käyttö on vaan jäänyt vähän vähäiseksi. Ängös ja tungos ja huutoja Primarkissa, sieltä se kai on, kymmenen puntaa, ehkä.


Mun suosikkirakkaus, jätti-iso mörökölli puhelinkopissa. ♥____♥ Primark kannattaa, ei maksanut kuin muutamia puntia ja vaikka hihat roikkuvatkin ja se on superiso, ei se mitään. Printtirakkausmaniariippuvaisuusfetissi kaikkea mahdollista. Awwie!


Mikkipaitaa meidän englannin opettajakin kehui! Onhan se mikki tositosi ihana. Tämä on niistä sadoista Oxford Streetin kaupoista, noin kymmenen puntaa alepöydältä, miestenpuolelta. Rau.


Tämä on Buddy & friends - paidan pari, Spitalfieldsistä samaan hintaan tätä ihanaa seeprakuviota!


Viimeisimpänä muttei vähäisempänä, tää ei kyllä ole vaate mutta suuri, käytetty rakkaus silti! Conversen talveks suunnitellut kengät kaupasta, jonka nimeä en muista arviolta 40 punnalla. Oon käyttänyt ja tykkään kovasti, Converse All star on muutenkin mun suosikkimerkki, mutta tosin tennarit mitkä tennarit. Ne on silti aina yhtä ihania.

Tässä oli tosiaan vaan ne kivoimmat vaatteet koottuna, hihi. Olisitko itse maksanut näistä tämän vertaa? Mikä oli suosikkivaatteesi? Oletko kenties bongaillut samanlaisia? Lontoo on nuortenvaatetaivas, niin se vaan menee. :---------) ♥
.... ja koska huomenna on isänpäivä, lähdetään aika pikaseen papalle serkkujen kanssa sitä pienesti juhlistamaan. Pitäkää ylihauska lauantai, mä kyllä päivittelen varmaan myöhemmin! xoxo iraaaa

PEEÄS PALVOKAA MUN KAUPUNKITAPETTII AH AH ♥

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vähä ihanii vaatteit ja kuvia ja oot nätti! (--------:

prinsessattomuus kirjoitti...

oi kiitos kaunis :----))

Diamond kirjoitti...

Vooe tokkiissa ku ihanii kuvii ja vaatteita <3

prinsessattomuus kirjoitti...

voee tokkiissa ku kiitoksia paljon ja silleen! ♥

Ninja kirjoitti...

ihania vaatteita ja ihanat noi taustat sun kuvissa :3 tykkään sun tyylistä kirjottaa tosi paljo!

http://ciaothisisme.blogspot.com/

prinsessattomuus kirjoitti...

ninja: noi taustat? tarkotatko mun tapettia? ♥ ja awwiecookie, kiitos!

Ninja kirjoitti...

just sitä tarkotin (: ihanat, tahtootahtoo ♥.♥ tosin mun tapetit on niin uudet etten saa :c

prinsessattomuus kirjoitti...

oh too bad :ccc !

Milja kirjoitti...

kiva blogi sul, liityn lukijaks :)

milinblogi.blogspot.com

prinsessattomuus kirjoitti...

milja: hiukkasen kiva! tervetuloa lukijakuntaan tai jotain. ♥

Emma :) kirjoitti...

ihanii kuvii ja ihana tapetti! nää molemmat kyl sanottii aikasemmi mut mäki nyt tulin tänne viel hehkuttaaa :):) liityn lukijaks :>

(www.musicclothesme.blogspot.com)

prinsessattomuus kirjoitti...

hihihii, kiitos! ♥

Emmi kirjoitti...

Iii mulle tulee tästä sun huikeesta blogista kamalati omia Lontoo-muistoja mieleeen. aa ihana blogi sulla <3

http://inaphone-emmi.blogspot.com/

prinsessattomuus kirjoitti...

mun tarkotuksena on a) rakastuttaa ihmiset ja saada ne tajuamaan kuinka ihana kaupunki lotnoo onkaan b) saada niihin matkailukuumeen (37 asteesta 40!!) c) herättää omia muistoja. tääkin blogi perustuu mun omille muistolle! ja hei kiittikiitti! :-------) kiva, että jollakin herää ajatuksiakin!