Otteita reissumiehen päiväkirjasta!

Heinäkuun 10 - 15. Pieni ira, tyttö, joka ei tunne Lontoota laisinkaan. Niin. Tässä parhaimmat palat kirjoituksista, jotka piirtyivät valkoiseen vihkoon ensimmäisen Lontoonmatkan aikana. Kuva (c) minä, kansi näyttää aika lailla vieläkin tolta, pikkuisen kulmasta repsottaa kun toi on sellanen kierrevihko (hups!) LENTOKONEESSA
 "Faktoja
- ikkuna on puoliksi auki puoliksi kiinni
- mulla on vessahätä mut en haluu mennä vessaan
- missäköhän me nyt ollaan? jonkun maan yllä!
- äiti: "oisko ruotsi" (siis ihQ) "nobo!! mikä se on?" "mä luen sit noi sun juttus!1!!!" "mikä se nobo on??++"
- äiti yrittää selvittää, mitä nobo meinaa. (en kerro, ha, in your faceeeeeeeeeeeee!)
- nyt se sano että sillä on mun rahapussi.............. kiristystä!!"
Kuka sanoi, että lentokoneessa olisi tylsää.....

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ PULKASSA
"Eiliseen vielä lisäten: se tunne kun istut lentokoneessa ja näet Englannin maan pilvien lävitse - ja näin alkaa Emmerdalen tunnusbiisi soida päässäsäi<3<3<3<33<3<"

"London eye tosiaan nousi sinne 135:n metrin korkeuteen. Tuli kyllä kivoja kuvia (niin sieltä kun koko päivältä). Just nää parhaimmat jutut esim Trafalqar Squarelta tallentuivat kameran muistiin. ♥ Ollaan kyllä niiiiin turisteja, ku ei osata mitään ja englanti kielenäkin (jeez vii not siipk so kuut inklits) no... öö emt :D::D:"

"Se eilinen tyyppi joka muuten vastaanotti meijät sano ettei venäläiset osaa tyyliin puhua ees englantia, toivottomia tapauksia, daa."

TOINEN PÄIVÄ PULKASSA
"10 tunnin kävelyn jälkeen Madame Tussauds, kuus t-paitaa + kaks paitaa, kolme hupparia, 100 % - kassi Primarkista, metrokarttajuliste, metromuki ja kipeet nilkat (ja tietty karkkeja....)(tässä näin!)"

"... ja metrolle taas. Matka sujui kaikkien noiden jälkeen rili rili kuut vaikka äiti vetikin lipat taksiin astuessaan.........."

KOLMAS PÄIVÄ PULKASSA
"Harrolds oli tosiaan sellainen hei-olen-mies-ja-omistan-neljä-huvilaa-ja-laaja-kuva-television-ja-osaan-yhdys-sanat - tyypille. Kallista oli eikä mitään ostettu (paitsi tietysti uniikkimaljakko seitsemännelle kesähuvilalle!!!!!!!1!!)"

VIIMEINEN PÄIVÄ PULKASSA
"... ensin Metropolitanilla Baker Streetille, Bakerloolla Paddingtoniin ja Disrictillä Baywatchiin ei vaan jonnekki Bayswaterille tai silleen. Second hand TRASHista lähdettiin harmi kyllä tyhjin käsin ostoskeskukseen ja sieltä vielä kenkäkauppaan josta sain kivat mustat Converset talveks! :-----))"

AAMUYÖ (LÄHTÖPÄIVÄ)
"MÄ KEKSIN! Heathrow = muurahaispesä! Ok mua väsyttää anteeks........... olen nerokas... ööö. Kohta varmaan lähdetään ulos. Kello on 04.34 am. Taksin pitäis tulla kohta. Lontoota tulee kyllä esim. käsittämätön ikävä?"

KONEESSA MATKALLA KOTIIN
"Kun mä nään tän katoavan maankamaran, tahdon vain kiittää elämäni parhaasta lomareissusta. Kiitos Lontoo, Englanti. ♥, ira."


4 kommenttia:

Ella kirjoitti...

rakkaus rakastan rakkautta
ps vähä kiva toi kuva !1 otitko ite ? (::::. irpa tuun joskus miljoonavuuenpäästä sunkaa lontoosee

ira kirjoitti...

hihihi! joooo, iha ite on otettu ja vielä lontoon esikaupungin (harrow'n) natisevan sängyn päältä otettu! jeeee :-----D ja sopii, olisko edes pikkusen heeeelmuuuuu! ♥

Emmu kirjoitti...

Väkisinkin kateus nousee pintaan..

prinsessattomuus kirjoitti...

älä suotta. mäkin luulin, että lontoosta jäis mulle vaan kaukainen, sumunen haave, mutta sitten äiti tättärää yllätti. ei noista matkanmaksajista ikinä tiedä, lalala.