MUST SEEE

moikkkkkka! Ehkä tää on turhaa, ehkä ei, mutta tällasta listaa oli kuitenkin kiva luoda. "EKA KERTA LONTOOSSA? Näissä kohteissa sun on niiin must pakko vierailla / ne on pakko nähä jejej!"

1: BIG BEN mix: se on joku hienoin arkkitehtuurisin ja olennaisin osa Lontoota!
2: LONDON EYE mix: 135 metriä korkeuksissa ja upeet näkymät kaupunkiin. Se on vaan pakko ja siinä se, se on kokemus, joka ei koskaan oikeasti unohdu.
3: MADAME TUSSAUDS mix: kai sä haluat julkkiksia tavata? Kai sä haluat maailman siisteimmät otokset niiden kanssa? Voi kyllä, kyllä mäkin haluaisin! ♥
4: SPITALFIELDS mix: se on söpöisä markkina-alue, vaikkei varmaan tule koskaan voittamaankaan camdenia, sieltä löytyy kaikkea tosi kivaa, niistä ylisuloisista pikku kojuista!
5: OXFORD STREET mix: täällä sä et koe hetkeäkään olevasi yksinäinen. Käy ainakin primarkissa ja koe se iltapäivän ruuhka, ihmismeri, johon sä hiljalleen alat upota ja hengitys taukoaa ja loppuu hiljalleen. Nojoo. Pakkohan tää on koettava, niin paljonpaljonpaljon kaikkea!
6: METRO & ruuhka-aika mix: kyllähän se pitää kokea. Metrolla on niin ihanan rentoa ja rauhallista matkustaa, erinäköiset maisemat vilistää vilistää vilistää sun ohitses, hups vain. Ruuhka-ajasta en tiedä, onko se niin ihana ja kalliskin se on, mutta onhan se tottakai mieleenpainuva juttu nytkähdellä metron liikahtelun tahdissa edes takaisin törmäillen hikisiin pukumiehiin ja kärttyisiin mummeleihin. (paikalliset ne siinä vaan lukee päivän lehden seisaalleen, ei liikahdakaan nytkähdyksistä.)
7: PAIKALLISBUSSI mix: sekin kokemus, tosin ei aina kovin positiivinen. Plussapisteet valittaessa nopein auto Heathrow'lta, viidenkymmenen minuutin matka seisten ainoina valkoisina bussin etuosassa, tosijees.... ornot.
8: PICCADILLY CIRCUS mix: m&m's - ostoskeskus! No ei kyllä oo ainoo syy. Piccadillyltä jotenkin tuppasi löytymään kaupat, joissa tuhlattiin eniten rahaa että minuutteja. Ihaniaihania vaatteita, lempparit sen lähettyviltä! Jossain siinä lähettyvillä on myös supercool mäkkäri!! :-------D
9: TURISTIAJELU KAKSIKERROKSISELLA mix: no pitäähän olla nyt ainakin hippusen, prosentin verran turisti kun lontoossa matkailee! Lalala, ei muuta kuin liput niiltä lippupirkoilta tai -mateilta, jotka päivystää suunnilleen joka kulmassa. Plussaa jos on aurinkoinen sää ja istut toisessa kerroksessa, pääsi päällä vain taivas ja loppumattomat kattojenharjat.
10: TURISTIKAUPAT mix: yleisesti! Niitä on kaikkialla koko ajan ja kotiin on pakko tuoda mm. magneetteja, i ♥ london - paita, metrokarttaprinttiä.............

Mä koin ton kaiken ensimmäisellä vierailukerrallani! Ehkä tekin, ehkä tekin? ;------) pusrakkaudet, ira
kuva weheartit

2 kommenttia:

Rosita kirjoitti...

Tää oli mun mielest tosi kiva! Mäkin oon aina halunnu käydä Madame Tussaudsilla ja kuolin kateudesta kun serkku kävi siellä kesällä ja facebook oli sit täynnä sen yhteiskuvia James Bondin ja Beatlesien kanssa.. -.- mut sul on tosi kivanoloinen blogi, varsinki banneri on ihana!

http://chiquine.blogspot.com

prinsessattomuus kirjoitti...

tee-hee, kiitos! kyllä säkin sinne vielä sitten joskus pääset! :----) ääh, uskon, että vähän ärsyttää. mä en ees viittinyt tunkea noita kuvia facebookkiin tai muualle, koska kaikki kuvat joissa mä oon, yleensä epäonnistuu. hyrryr. siinä sitten poserata kun kymmenen tuntematonta odottaa vuoroaan päästä vahanuken kanssa samaan kuvaan. nojoo, mutta kiiitos! :------))