mä vähä kaavailin tässä juttuja

UUSI BLOGI satelliitti !!
"Miksi olet tehnyt uuden blogin?" Vain suojellakseni pikku lontoonkatkuparkaa ylimääräiseltä, haluan pysyä aiheessa enkä hypätä siitä kamalasti. satelliitti perustuu tyyliin ja ajatuksiin ja kaikkeen yleisesti, lontoonkatku lontooseen, rakkauteeni, jota painotan täällä aina satasella ja neljäkymmentäkahdeksanpäivää!!

Okei, moi! Oon tässä (sateisen) päivän mittaan miettinyt vähän, miten järjestelisin blogia ja päädyin siihen tulokseen että päivitän ainoastaan keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin (välttämättä en aina silloinkaan, jos en esimerkiksi ehdi, mutta pyrin tähän!) tämä sisäoppilaitostyyliin siksi, koska mulla on aina sunnuntaina hirveet paineet keksiä juttuja tulevalle viikolle ajoitettuna, joten luvassa on vain yksi juttu keskiviikolle, sellaisen tekemiseen ei tarvita paljon voimia, siihen mä pystyn. Tietysti alan päivittää vaikka lähes joka päivä kun alkaa joululoma (17.12 > 9.1) ja pyrin myös lontoonreissun (13.1 - 16.1) jälkeisenä ainokaisena vapaapäivänäni (kun tullaan keskiyöllä!) kertomaan kaikkea ihanaa ja sillä tavalla (----: Ja onhan meillä itsenäisyyspäivä, ensi viikonloppu venyy siis neljäpäiväiseksi eli perjantai 2.12 - tiistai 6.12, keskiviikkona paluu kouluun!!
muuten mulla ei ollut mitään erikoista, tyypillisentavallisia haaveiluilmeitä ja miettelmyksiä, huomenna matikan koe, tiistaina ruotsin, keskiviikkona mantsan ja torstaina uskonnon. Toivottavasti viime viikon kokeet meni ihan siedettävästi, olishan se vähän suoraan sanottuna paska nakki kantaa jotain kutosta kotiin esimerkiks saksan kokeesta.
MUT HEI, nyt jo hyvää ihanaa koulutyöopiskelusairauslalalaviikkoa teille ihanuuksille! 16 lukijaa on niin söpö määrä! :------) Kiitti teille! xoxo ira
kuva weheartit

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

wow hieno blogi tää!:) huomaa ainakin että tykkäät lontoosta! ite lontoo (ja britit,varsinkin Englanti) on mulle kuin toinen kotimaa kun esimerkiksi sukulaisia siellä,niin usein tulee käytyä!:) tosi kiva lukee tällästä blogia:p!


www.dontletthe.blogspot.com

Linda kirjoitti...

ihania lontookuvia :) haluaisin itekki käydä joskus :D

loveisintheair-linda.blogspot.com

Bella kirjoitti...

Hauska blogi! Käy kattoo ja jos kiinnostaa nii liity lukijaks http://anotherblogger-bella.blogspot.com

ee kirjoitti...

voivoi haluan taas lontooseen !

Janina kirjoitti...

tykkään paljon blogis ulkoasusta!:)

Ilona Juuli kirjoitti...

Kivan oloinen blogi ja ihana ulkoasu ! :)


http://ilonajuliafashion.blogspot.fi